Kdo je on-line

· Hosté on-line: 1

· Členové on-line: 0

· Registrovaní členové: 154
· Nejnovější člen: paja

Shoutbox

Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-06-2014 20:25
UZ SEM, ANI DO FORA NEPSAT !!!

24-06-2014 13:55
vydrzaj pianer Šklebící se

24-06-2014 13:12
Hehe...sranda ine prispevky mi to ukazuje ak zadam http://www.rebelo.
../index.php
a ine ak to zadam bez www na zaciatku Šklebící se

24-06-2014 06:02
Tak, 1. pokus se uplne na 100% nezdaril, takze asi zase dnes vecer Šklebící se Z 99% bude nutne obnovit prihlasovaci hesla, cimz se aspon odfiltruji nepouzivane ucty Úsměv

23-06-2014 06:25
jj, postnu do fora posledni dily, ale az vecer.

Shoutbox - Archiv

Hiearchie článků

Troubleshooting

Troubleshooting (nápady na řešení problémů)

Extruder se nepohybuje - Musíte zapnout modul dimensions, aby vygeneroval E kódy, které určují pohyb extruderu. 

Hotend nehřeje, pokud je vypnutý modul raft - Modul raft kontroluje předehřev. Pro zrušení tisku raftu jednoduše nastavte layer-counts na 0, místo celkového vypínání modulu raft. 

Extruder se na začátku tisku točí zběsile dozadu - Technicky vzato toto není problém Skeinforge, ale můžete udělat jednoduchou úpravu, abyste toto chování obešli. Toto přetáčení můžete pozorovat po ručním zadáním vytlačení vlákna extruderu (přes Pronterface nebo jiný ovládací program), nebo startem dalšího tisku bez resetu tiskárny. Je totiž způsobeno tím, že ve výchozím nastavení Skeinforge i extruder pracuje s absoultními souřadicemi. Tudíž první kód je něco jako E1 (přetoč extruder na pozici "1", nikoliv vytlač z extruderu 1mm vlákna) a pokud se počítadlo extruderu nenachází poblíž hodnoty "0", extruder se přetáčí, dokud se k té nule nedostane.  Oprava verze 1: Do souboru start.gcode přidejte příkaz 'G92 E0' který vynuluje počítadlo extruderu E. 

Poznámky

Soubor start.gcode musí být v adresáři ...\skeinforge_application\alterations, kde "..." je adresář, kde je nainstalovaný Skeinforge.

Tento soubor musí být zadán v "Name of Start File:" v sekci "Name of Alteration Files" modulu "Preface".  Volume-based extrusion V Skeinforge 040 se udály drastické změny v modulu dimension (k lepšímu). Přečtěte si

Volumetric Dimension settings - V Skeinforge 040 se udály drastické změny v modulu dimension (k lepšímu). Přečtěte si Volumetric Dimension settings, kde získáte návod, jak toto objemové tisknutí nastavit.

 

Komentáře

Zatím nikdo nekomentoval. Buďte první kdo vloží svůj komentář.

Přidat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášený.

Hodnocení

Hodnotit mohou pouze přihlášení uživatelé.

Prosím přihlaště se pro možnost hodnocení.

Zatím nikdo nehodnotil.
Vygenerované za: 0.04 sekund
888,763 návštěv