Kdo je on-line
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.
24-06-2014 20:25
UZ SEM, ANI DO FORA NEPSAT !!!
24-06-2014 13:55
vydrzaj pianer
24-06-2014 13:12
Hehe...sranda ine prispevky mi to ukazuje ak zadam http://www.rebelo.
../index.php a ine ak to zadam bez www na zaciatku
../index.php a ine ak to zadam bez www na zaciatku
24-06-2014 06:02
Tak, 1. pokus se uplne na 100% nezdaril, takze asi zase dnes vecer Z 99% bude nutne obnovit prihlasovaci hesla, cimz se aspon odfiltruji nepouzivane ucty
23-06-2014 06:25
jj, postnu do fora posledni dily, ale az vecer.
Číst diskuzi
Problém s SD Card
|
|
falkon |
Přidané 16-02-2014 17:23
|
Nováček Příspěvek: 7 Založený: 05.01.14 |
Mám Rebel II Arduino MEGA s firmvare odsud, RAPMS 1.4 a čtečku SD Card zapojenou na AUX-3 Karta je 2G formatovaná FAT. Configuration h. prepsan na #define SDSUPPORT true a #define SD_ALLOW_LONG_NAMES true Protože nepoužíván pin detekující vložení karty mám #define SDCARDDETECT -1 Jakmile zapnu tiskárnu bez vložené karty, na LCD displeji se zobrazí status "Printer ready" Když zapnu tiskárnu bez karty a kartu následně vložím, v submenu "SD Card" kliknu na "Mount Card" status na LCD displeji se změní z "Printer ready" na "SD Card removed" Když tiskárnu zapnu s kartou v čteče, na LCD displeji se rovnou zobrazí status "SD Card removed" V submenu "SD Card" tiskarna jinak nereaguje na žádnou položku. Když kouknu na kartu přes repetier-host, G-kody a složky nahrané externě přes čtečku tam vidím, ale nelze s nimi nijak pracovat. Poraďte prosím co dál zkusit. Už mi došly nápady. |
|
|
lsl |
Přidané 19-02-2014 09:35
|
Rozkoukaný Příspěvek: 13 Založený: 15.11.13 |
V případě problémů s elektronikou na sestavě Arduino / RAMPS je nejlepší nahrát do arduina specializovaný program na otestování (a samozřejmě po ověření funkcí nahrát znova firmware ) V případě SD čtečky je v instalaci Arduina v příkladech několik programů pro test základních funkcí (např. Cardinfo). Jen je potřeba v programu zaměnit řádek const int chipSelect = 4; na const int chipSelect = 53; |
|
Přejít na fórum: |