Kdo je on-line

· Hosté on-line: 1

· Členové on-line: 0

· Registrovaní členové: 154
· Nejnovější člen: paja

Shoutbox

Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-06-2014 20:25
UZ SEM, ANI DO FORA NEPSAT !!!

24-06-2014 13:55
vydrzaj pianer Šklebící se

24-06-2014 13:12
Hehe...sranda ine prispevky mi to ukazuje ak zadam http://www.rebelo.
../index.php
a ine ak to zadam bez www na zaciatku Šklebící se

24-06-2014 06:02
Tak, 1. pokus se uplne na 100% nezdaril, takze asi zase dnes vecer Šklebící se Z 99% bude nutne obnovit prihlasovaci hesla, cimz se aspon odfiltruji nepouzivane ucty Úsměv

23-06-2014 06:25
jj, postnu do fora posledni dily, ale az vecer.

Shoutbox - Archiv

Číst diskuzi

REBEL RepRap » Tisk atd. » Poptávky
 Vytisknout diskuzi
Rebel II - díly, stavba
matousek35
Dobrý den,
jsem naprostý začátečník v 3D tisku. Koukal jsem již dříve, že bych si postavil nějakou 3D tiskárnu, ale nikdy jsem nenašel dost kuráže a ochoty se do toho opravdu pustit.
Jak se do toho pustit nevím pořádně ani teď, ale nějak se začít musí, proto se chci zeptat, zda-li by se zde našel někdo, kdo by byl ochotný vytisknout mi plastové díly na stavbu Rebel II. Kolik tak zhruba vyjde stavba kompletní stavba? Nikde jsem nenašel jednoznačnou částku.
Zajímá mě pouze cena a doba.
Předem díky Úsměv
 
Rebel
Dobry den, dily vytisknout mohu, ale nebudou drive jak cca za 14 dni. trochu nestiham. Ale treba se tu najde nekdo jiny. Cena tistenych dilu se pohubuje od cca od 1200 do 1700. Ja se drzim te spodni hranice.
Material na stavbu vcetne plastu vyjde okolo 10000,- ale da se usetrit pri nakupu elektroniky atd. na ebay.com. Urcite sem nekdo da svuj priblizny rozpocet pri samostavbe.
Bez problemu se da tiskarna postavit po odpolednach za cca tyden.
 
http://rebelove.org
matousek35
Cena je tedy velmi příznivá, největší strach mám právě z elektroniky, byl byste mi s ní v nejhorším případě ochotný poradit? Na eBay jsem jako doma, takže to tam určitě nakoupím, jen bych byl rád, kdybyste mi mohli doporučit osvědčenou elektroniku. V seznamu, který jsem si stáhl na tomto fóru jsou dvě varianty elektroniky.
Dále píšete, že nabízíte výrobu/prodej extruderu. Které komponenty je možné zíksat přímo od Vás a za jakou cenu? Spojovací materiál a ALU profily si samozřejmě seženu sám. Úsměv
Předem díky za odpověď.
 
Rebel
Elektroniku muzete v podstate pouzit jakoukoli, urcenou pro reprap tiskarny. Ty 2 varianty osazujeme mi, kdyz stavime tiskarny.
Muzete pouzit treba:
Arduino Mega + RAMPS 1.4 + 4x Stepstik(Pololu)
nebo
Sanguinololu +4x Stepstik(Pololu)
Minitronics
atp.
Extruder jako takovy je soucasti tistenych plastu, je totiz integrovan do pojezdu X. Takze do nej akorat date trysku, motor a zubatici na posuv filamentu a je to Úsměv
Udelejme to tak. Vemte ten seznam materialu co je v tabulce ke stazeni, popiste, nebo smazte, co zvladnete poridit sam, a zbytek Vam bud doporucim, nebo nacenim a dodam.
Poslete mi to prosim na mail dan@rebelove.org Komponenty, ktere vyrabime neni problem dodat, popripade i nejake dalsi, ktere budu mit skladem.
 
http://rebelove.org
matousek35
Super, díky moc. Předem mě prosím omluvte, zároveň studuji VŠ, takže na to opravdu vůbec nepospíchám, tak mi to bude všechno trvat trochu déle.
Co se týká toho extruderu, tak u něj mi jde vlastně hlavně o to zahřívání materiálu. Jak je řešeno?
Jakmile posháním základní věci, tak dám vědětna email.
Díky! Úsměv
 
Rebel
Nase vyrabene hotendy vychazeji z j-nozzle, akorat jsme udelali vymennou trysku z duvodu cisteni a moznosti zmeny prumeru trysky. Pro ohrev je pouzito keramicke telisko 12V/40W
 
http://rebelove.org
horazl
Pokud by jsi potřeboval vytisknout díly, tak se ozvi.
Měl bych tady během 14 dní mít i veškerou elektroniku. Stavím s Arduino Mega + Ramps 1.4 + A4988.
 
Přejít na fórum:
Vygenerované za: 0.02 sekund
888,277 návštěv