Kdo je on-line
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.
24-06-2014 20:25
UZ SEM, ANI DO FORA NEPSAT !!!
24-06-2014 13:55
vydrzaj pianer
24-06-2014 13:12
Hehe...sranda ine prispevky mi to ukazuje ak zadam http://www.rebelo.
../index.php a ine ak to zadam bez www na zaciatku
../index.php a ine ak to zadam bez www na zaciatku
24-06-2014 06:02
Tak, 1. pokus se uplne na 100% nezdaril, takze asi zase dnes vecer Z 99% bude nutne obnovit prihlasovaci hesla, cimz se aspon odfiltruji nepouzivane ucty
23-06-2014 06:25
jj, postnu do fora posledni dily, ale az vecer.
Číst diskuzi
Propojeni tiskarny s Repetier-host na linuxu
|
|
Petricius |
Přidané 12-11-2013 00:14
|
Rozkoukaný Příspěvek: 37 Založený: 17.10.13 |
Mam nainstalovane Ubuntu, nainstaloval jsem Repetier-host 0.90D a Slic3r 0.9.10B, ale nedarilo se mi propojit tiskarnu s Repetier-host. K tomu, aby fungoval Repetier-host na linuxu, tak musi byt nainstalovany knohovny Mono, coz je vlastne implementace Macrosoftich knihoven NET (snad se nepletu). A problem je prave v Mono. Mono ve verzi 2.x neumi kominkovat po seriovem portu rychlosti 250 000, coz je puvodni hodnota jak je nastavena ve firmware tiskarny. V zasade tady existuji dve reseni problemu. Zmenit komunikacni rychlost ve fw tiskarny na nejakou mensi, kterou Mono 2.x zvladne, nebo opravit Mono. Lepsi je opravit Mono. Chyba je znama a dokonce je fixnuta, ale dostane se az do provedeni Mona ve verzi 3. Tudiz si musime opravit, zkompilovat a nainstalovat verzi sami. Je to jednoduche a postup je nasledujici: Ujistete se zda mate nainstalovane potrebne knihovny Mona a popripade je nainstalujte: Zjistete si jakou verzi Mona mate momentalne nainstalovanou: Ja jsem mel 2.10.8. Vytvorte adresar kam si stahnete zdrojaky Mona a stahnete je: Rozbalte zdrojove kody mona a bezte do adresare s kodem: Ted mate zdrojove kody, ktere je potreba opravit. Nejdrive stahneme opravu a pak pomoci patch prikazu zdrojove cody opravte:
Uz staci jen Mono nakonfigurovat, zkompilovat a nainstalovat:): Tohle vezme nejaky cas, tak to chce vytrvat. |
|
|
Rebel |
Přidané 12-11-2013 21:44
|
Hlavní administrátor Příspěvek: 425 Založený: 12.08.13 |
Diky moc za navod |
|
Přejít na fórum: |